U bent hier:

Viering Lovendegemse sportlaureaten 2018

Viering Lovendegemse sportlaureaten 2018
‘Sportraad Lovendegem zwaait af’
Jaarlijks worden heel wat indrukwekkende, sportieve prestaties neergezet door mensen uit onze gemeente. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseert de sportraad van Lovendegem samen met het gemeentebestuur een viering om de Lovendegemse sportlaureaten te huldigen. Deze avond zal tevens in het teken staan van het afscheid van de sportraad van Lovendegem.
De viering vindt plaats op vrijdag 15 maart 2019 in de polyvalente zaal Lovendegem (sportstraat 24). De sportraad zal tijdens deze viering 3 trofeeën uitreiken.
• De sportman, -vrouw of –ploeg van het jaar: deze trofee wordt toegekend aan een persoon of groep die in het voorbije kalenderjaar 2018 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
• De sportkid van het jaar: die wordt toegekend aan een jongere (-17 jaar) die het afgelopen kalenderjaar 2018 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
• De sportverdienste: deze trofee wordt toegekend aan een groep of persoon die zich in de breedste zin van het woord verdienstelijk heeft gemaakt binnen de sportsector.
Kandidaturen voor sportman, -vrouw of -ploeg, voor sportkid en voor sportverdienste kunnen tot uiterlijk vrijdag 8 februari 2019 ingediend worden bij de dienst Sport. Gebruik hiervoor het formulier “kandidaturen” dat u op onze gemeentewebsite kunt downloaden en te verkrijgen is bij de dienst Sport.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Polyvalente zaal Lovendegem
Sportstraat 24
9920 Lovendegem (Lievegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 15 maart 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis