U bent hier:

Ursel gaat klassiek!

2 heren, broers met allebei een grote liefde voor de klassieke muziek en de piano.
Hans Ryckelynck (Gent, 1972) heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als pianopedagoog. Hij is docent piano aan het Conservatoire Royal de Mons en assistent piano aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel.
Hij studeerde piano bij Johan Duijck aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent en aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth, waar hij summa cum laude afstudeerde. Van 1995 tot 1999 vervolmaakte hij zich te Parijs bij de vermaarde pianist Abdel Rahman El Bacha. Aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel studeerde hij harmonie, contrapunt en fuga bij R. D'Haene en behaalde er naast de Master muziekschriftuur de prijzen Gevaert en Lunssens.
Pieter Ryckelynck (Gent 1974) studeerde piano aan de muziekacademie te Ledeberg bij Lieve Saerens en is daar afgestudeerd met grote onderscheiding.
Hij volgde trompetles bij Rudy Reunes en Hans Bossuyt (academie voor podiumkunsten Gent).
Verder is Pieter lid van het Oost-Vlaams Symfonisch Orkest (trompet).

Beide heren laten u deze avond genieten van pianoklanken van o.a. Ludwig van Beethoven, Robert Schumann en Johannes Brahms.
Kleine greep uit het programma van deze avond: 6 Bagatellen op.126 (Beethoven), Waldszenen op.82 (Schumann), Hongaarse dansen (Brahms) en nog veel meer moois.

Houdt u van klassieke (piano) muziek dan is dit de avond die u zeker niet mag missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de Katerhoek
IJzeren hand 16
9910 Ursel (Aalter)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 maart 2019
Prijs
Basistarief: 12,00 €; voorverkoop: 10,00 €
€ 12,0
Reservaties
Trefwoorden Klassiek, pianoconcert