U bent hier:

Up with People Jr.

8 jaar

Nu ook in Europa: Up with People Junior Zomerkamp in Evergem
Van 8 tot 12 juli 2018 vindt in Evergem een Up With People Junior zomerkamp plaats. 40 jongens en meisjes krijgen de kans om een week lang te schitteren en tegelijkertijd te leren over diversiteit en respect voor elkaar en onze planeet.
Wat is Up With People?
Up With People is een grote internationale non-profitorganisatie waarbij jongvolwassenen een half jaar lang de wereld rondreizen, vrijwilligerswerk doen, verblijven bij gastgezinnen en via een show cultureel bewustzijn bijbrengen en een positieve boodschap uitdragen.
Zomerkamp
Tijdens het zomerkamp willen we kinderen hier ook al eens van laten proeven met een Up With People Junior-versie. Het Up With People Junior musicalkamp laat jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar kennis maken met dansjes en liedjes uit het rijk gevulde repertoire van Up With People. Tijdens deze creatieve week, die wordt afgesloten met een wervelende Up With People Junior Show, staan gelijkwaardigheid, zin voor initiatief, cultureel bewustzijn én plezier centraal. De deelnemers leren over de culturen die in de liedjes of dansen aan bod komen, over diversiteit, internationaal bewustzijn, leiderschap, persoonlijke identiteit en het respectvol omgaan met elkaar en met onze planeet. Ze zullen zich ook vrijwillig inzetten voor een organisatie in de lokale gemeenschap. Kortom, alles waar Up With People voor staat, komt aan bod. Het Up With People Junior-kamp draagt de waarden van Up With People hoog in het vaandel en weerspiegelt de boodschap van Up With People.
Kinderen uit kwetsbare gezinnen
Met financiële steun van onze sponsors hopen we ook kinderen uit kwetsbare gezinnen een toegangsticket tot dit kamp te kunnen bieden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar MUDA Kunstencentrum
Hofbilkstraat 21
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juli 2019 tot 12 juli 2019
Leeftijd 8+
Reservaties
Organisatie Up With People Junior
Trefwoorden Themakamp
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Up with People Jr. op UiTmetVlieg.be