U bent hier:

Suburbicon

Film Drama

US 2017, 1u44 Regie: George Clooney Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld Genre: drama, misdaad Met: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Glenn Flescher e.a. Meteen na hun noirdebuut Blood Simple uit 1984 penden de broers Coen het scenario voor Suburbicon neer, een donkerkomische misdaadthriller die zich afspeelt in een schijnbaar vredig Amerikaans stadje in het suburbia van de ...
US 2017, 1u44
Regie: George Clooney
Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

Genre: drama, misdaad
Met: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Glenn Flescher e.a.

Meteen na hun noirdebuut Blood Simple uit 1984 penden de broers Coen het scenario voor Suburbicon neer, een donkerkomische misdaadthriller die zich afspeelt in een schijnbaar vredig Amerikaans stadje in het suburbia van de fifties. Toen de film er eindelijk kwam, lieten ze de regie over aan George Clooney. Matt Damon speelt Gardner Lodge, een doodgewone familieman die verliefd is op Margaret, de zus van zijn vrouw. Hij bedenkt samen met Margaret het plan om een inbraak in scène te zetten, het verzekeringsgeld op te strijken en naar Aruba te vluchten. Maar de zaken lopen bloederig uit de hand wanneer een verzekeringsinspecteur zich ermee komt moeien.

Suburbicon wordt omschreven als een komedie, maar Clooney verzekert dat het dat niet helemaal is: "Er zitten een paar grappen in, maar het is zeker niet 'ha-ha-grappig'. De film begint als een Disneyprent, maar wordt naar het einde toe een soort acid trip." (Film Fest Gent)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 december 2017 tot 15 januari 2018
Prijs
Basistarief: 9,00 €; -26 | +65: 7,50 €; Abo 10 films: 70,00 €

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie BUDA Kunstencentrum
Trefwoorden UiTPAS Zuidwest

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS