U bent hier:

Starten met Yoga

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Tijdens de workshop starten met yoga, ontdek je waarom yoga zo’n positieve effecten heeft en hoe het jou kan helpen om op een gezonde manier te bewegen en te ontspannen.
Misschien loop je al een tijdje met het idee rond en hoor je om je heen steeds meer mensen die ontzettend enthousiast zijn over yoga en niet meer zonder willen.

Wellicht zijn er een aantal obstakels die je hebben weerhouden om met yoga te beginnen. Je denkt misschien dat je je tenen moet kunnen aanraken, of dat yoga alleen maar voor slanke, superflexibele, jonge dames is. Of je wordt tegengehouden om te beginnen met yoga omdat je denkt dat het te zweverig is?

Dan kan ik je alvast geruststellen. Yoga is niet prestatiegericht, zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden komen het beoefenen en de manier waarop we yoga benaderen is zeer down to earth.

Natuurlijk zal je in het begin even buiten de comfortzone komen. Weet dat juist daar de groei en de ontwikkeling ontstaan.

Het enige wat jij kan doen om te ontdekken of yoga iets voor jou is, is ermee starten! Met een open mind en zonder verwachtingen.

Heb je nog vragen of twijfels : mail naar marie@masanteyoga.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Masanté Yoga
Langeboeken 22
9930 Zomergem (Lievegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 15 januari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Contact marie@masanteyoga.be
Links
Trefwoorden starten met yoga, yoga, Lievegem, gent