U bent hier:

Landrovers: New Cool Collective + Wilderman

+1 punt

Concert Jazz en blues

De olijke cool cats van New Cool Collective beleefden in 2018 een bijzonder jaar. De band vierde haar 25-jarig bestaan met een veelzijdig aantal projecten; een hele rits optredens, de release van verjaardagsplaat ‘XXV’, videoprojecten en een jubileumshow in Melkweg, Amsterdag eind december. Hun intussen vermaarde aanstekelijke cocktail van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo schudt zonder uitzondering ieder dansbeentje wakker. Als pioniers van de Nederlandse jazzscene hebben ze menig award op de schouw staan, en zijn ze graag geziene gasten op podia van elk continent - in de hippe jazzclubs én op de grote festivals zoals Roskilde, Sziget, Fuji Rock en Lowlands. De band werkte en tourde al met onder meer Tony Allen, Mapacha Africa, Andrew Roachford, Jules Deelder, Typhoon, Guus Meeuwis, Matt Bianco, Thierno Koite, John Buijsman en Georgie Fame.
Gooi jazz en punk bij het expressionisme van Paul van Ostayen en aanschouw de vrucht; Wilderman. Het draaiboek schrijft voor: poëtisch trippen op harde, edoch meeslepende songs vol swingende jazz en soundscapes, krachtige anarchie alsook een stevige dosis zotternij. De band van frontman-schrijver Elvis Peeters leest overigens als een staalkaart van talent: Chris Carlier op contra- en elektrische bas, Koen Van Roy op baritonsax en Toon van Dionant op drums.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. Wij berichten je spoedig over tijdstippen en stopplaatsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 17 mei 2019
Prijs
Basistarief: 17,00 €; VVK: 14,00 €

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,25

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9
Links
Trefwoorden uitinmijnregio

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS