U bent hier:

Herseninfarct en hersenbloeding: oorzaken en preventie. Met praktijkgerichte adviezen.

Lezing of congres Gezondheid en zorg

In België zijn dagelijks ongeveer 60 mensen het slachtoffer van een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct). In de westerse wereld is een beroerte de derde belangrijkste doodsoorzaak. Iedereen kan een beroerte krijgen, ook jongere mensen. Na een beroerte gaat in eerste instantie alle aandacht naar het overleven en het herstel. Pas daarna moet de patiënt, maar ook zijn omgeving, leren leven met de gevolgen. Experten van AZ Maria Middelares willen een antwoord geven op de vele vragen die hierbij komen kijken. De infosessie is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Deze infosessies zijn in de eerste plaats bedoeld voor patiënten en hun mantelzorgers. Maar andere geïnteresseerden zijn ook welkom.
Deze lezing 'Herseninfarct en hersenbloeding: oorzaken en preventie. Met praktijkgerichte adviezen, in samenwerking met de diensten
kinesitherapie, psychologie en diëtiek.' door Dr. Liesbeth De Groote, neuroloog; Silke Cocquyt, kinesiste; Pieter Mertens, psycholoog en Sven Van Caneghem, diëtist, maakt deel uit van een reeks 'Leven na een beroerte'. Het volledige overzicht vind je op deze link​: https://bit.ly/2Qj8NML.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar AZ Maria Middelares
Buitenring Sint-Denijs 30
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 december 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie AZ Maria Middelares
Trefwoorden beroerte, CVA, revalidatie, herseninfarct, HERSENBLOEDING