U bent hier:

Film Fest Gent on Tour: Lean on Pete

Film Drama

Drama, Andrew Haigh - UK 2017, 2u01 Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld De introverte tiener Charley regelt tijdens de zomervakantie een baantje bij de nukkige paardenmenner Del Montgomery (Steve Buscemi op zijn groezeligst). Met hem en jockey Bonnie (Chloë Sevigny) reist hij langs paardenraces in stoffige stadjes, met het grootse Amerikaanse landschap als achtergrond. Charley ...
Drama, Andrew Haigh - UK 2017, 2u01

Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

De introverte tiener Charley regelt tijdens de zomervakantie een baantje bij de nukkige paardenmenner Del Montgomery (Steve Buscemi op zijn groezeligst). Met hem en jockey Bonnie (Chloë Sevigny) reist hij langs paardenraces in stoffige stadjes, met het grootse Amerikaanse landschap als achtergrond. Charley vindt een onverwachte zielsverwant in het paard Lean on Pete. Wanneer Del het paard wilt verkopen, komt Charley voor het eerst in zijn leven voor een volwassen keuze te staan.

De vertoning wordt voorafgegaan door een video introductie waarin Patrick Duynslaegher, artistiek directeur FFGent, dieper ingaat op wat de film nu zo interessant maakt. Op de website van Film Fest Gent vind je meer achtergrondinformatie over de film in kwestie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 17 april 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Kansentarief: 1,80 €; -26/+65: 7,50 €; Filmabonnement: 70,00 €; -30 abonnement: 30,00 €

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,8

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie BUDA Kunstencentrum
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS