U bent hier:

Fem Devos

Concert Klassieke muziek

In 2013 beëindigde Fem aan de muziekacademie in Menen de volledige opleiding voor piano bij Geert Valcke. Na 3 jaar pianostudies aan het Conservatorium in Gent onder de vleugels van Vitaly Samoshko, behaalde ze in 2016 haar bachelordiploma met grootste onderscheiding. Onderweg volgde Fem ook enkele privélessen en masterclasses, onder andere bij Marie-Noëlle Damien, Julien Libeer, Daniel ...
In 2013 beëindigde Fem aan de muziekacademie in Menen de volledige opleiding voor piano bij Geert Valcke. Na 3 jaar pianostudies aan het Conservatorium in Gent onder de vleugels van Vitaly Samoshko, behaalde ze in 2016 haar bachelordiploma met grootste onderscheiding.
Onderweg volgde Fem ook enkele privélessen en masterclasses, onder andere bij Marie-Noëlle Damien, Julien Libeer, Daniel Blumenthal en Nelson Delle-Vigne Fabri.
Daarna trok ze naar het Conservatorium in Maastricht om in de klas van Katia Veekmans haar techniek en repertoire verder uit te breiden. Daar werkt ze momenteel een 4e bachelorjaar af.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Forum
Speiestraat 16
8940 Wervik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 januari 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC Forum
Trefwoorden gcforumalles, gcforumaperoclassico

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS