U bent hier:

Consouling presents: Hypnodrone Ensemble + Empusae + Monnik

+1 punt

Concert Pop en rock

De Canadese experimentele gitaristen Aidan Baker (Nadja!) en Eric Quach (thisquietarmy!) vormen sinds 2014 Hypnodrone Ensemble. Samen met onder andere drie drummers creëren ze atmosferische, psychedelische texturen en motorische, pulserende ritmes. Kort samengevat: kraut en space rock. Hypnodrone Ensemble bracht al platen uit bij Consouling Sounds, Calostro Recordings/Little Crack'd Rabbit en Wolves & Vibrancy.
Empusae is het project van Nicolas Van Meirhaeghe, aka Sal-Ocin. De man creëert, helemaal op zijn eentje, spookachtige soundscapes en angstaanjagende ambient met tribale elementen. Het geheel klinkt donker en melancholisch en is uitermate geschikt voor verloren zielen. Empusae’s laatste plaat ‘Lueur’ verscheen in 2017 bij Consouling Sounds. Liveshows van Empusae worden versterkt door de visuals van Christel Morvan (Nesisart).

Monnik is een experimentele one-man band uit het Waasland. Zijn nieuwste plaat ‘Bitteroogst’ verschijnt dit najaar bij Consouling Sounds. Het is het laatste deel van een onbedoelde trilogie die begon in 2015 met ‘Vondeling’ en in 2017 met ‘Bedevaart’ een vervolg kreeg. Op het nieuwe album puurt de man zijn sound volledig uit. De basis is een dronende gitaar, aangevuld met huilende banjo’s, klagende lap steel en zoemende synths.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 2 november 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9
Links
Trefwoorden uitinmijnregio, jongerentip

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS